Šifra: 541391

Ušice_očice promjera 14mm–SILVER-15 komada_bez alata

NAPOMENA: u pakiranju nema alata !

Za postavljanje ovih ušica sa Prym VARIO Creativ Tool(390903) potrebno je dokupiti ALAT pod šifrom 673127 !

– ušice s podloškama za odjeću, uređenje interijera ili rukotvorine
– nehrđajući mesing bez hrđe
– koristiti zajedno s Vario Creative Tool (šifra:390 903)
– set alata za Prym ušice s podloškama 11 i 14 mm dostupan zasebno: šifra: 673 127

Ukrašavanje bez šivanja? Jako jednostavno! Prymove ušice s podloškama su svestrane i pravi su plus za vezice, rukotvorine, kao moderni ukrasni elementi ili za uređenje interijera. Nehrđajuće ušice izrađene su od mesinga srebrne boje i dostupne su s unutarnjim dimenzijama 11 mm i 14 mm. Ušice bi trebale biti pričvršćene vrlo čvrsto, tako da se više ne mogu pomicati – time se izbjegava izvlačenje ušica. Prym nudi ušice s podlošcima za korištenje s Vario Creative Tool i odgovarajućim setom alata.

Eyelets and washers, 14.0 mm, silver-coloured : Item number: 541391

Non-sew embellishing? Very simple! Prym’s eyelets with washers are versatile and are a real plus for laces, handicrafts, as fashionable decorative elements or for interior decoration.
The stainless eyelets are made of silver-coloured brass and are available with the inner dimensions 11 mm and 14 mm.
The eyelets should be attached very firmly, so that they can no longer be moved – this avoids that the eyelets are pulled out.

Prym offers eyelets with washers to be used with the Vario Creative Tool and the matching tool set.

  • Eyelets with washers for clothing, interior decoration or handicrafts
  • Stainless rust free brass
  • To be used together with the Vario Creative Tool (390 903)
  • Tool set for Prym eyelets with washers 11 and 14 mm available separately: 673 127

You can read a detailed description of the VARIO Creative® tool, all components, and the accessories in a detailed brochure, which you can download here:   Vario Creative Tool

VARIO Creative® Tool (Art.nr. 390903) prava je inovacija. Bilo da se radi o bušenju rupa, pričvršćivanju pritisnih klinova i ušica ili obradi zakovica: nikada nije bilo tako jednostavno izvršiti toliko različitih aktivnosti sa samo jednim alatom, bez napora i s maksimalnom preciznošću. Susret funkcije i dizajna. Alat je ergonomski oblikovan i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ovu estetiku osjećate upravo sada kada alat izvadite iz suvremenog pakiranja bez plastike.kliješta za nešivene proizvode iz popularne kolekcije Prym Love je vizualno atraktivan višenamjenski alat s kojim možete jednostavno pričvrstiti drukere, ušice, gumbe za traperice i zakovice.

NAPOMENA : za sve vrste i promjere drukera, zakovica(nitni) i rinčica(očica) potrebno je posebno dokupiti zaseban alat !!!)

VARIO Creative® Tool je kompatibilan sa svim postojećim Prym setovima alata iz asortimana. Mali napor koji je potreban i jednostavno prebacivanje između različitih funkcija omogućuju precizan rad bez zamora uz sigurnost uspjeha. Ljestvica s uzdužnim i poprečnim mjerenjima vrlo je praktična za održavanje fiksnih udaljenosti na tkanini / materijalu koji se obrađuje. Uključeni su i alati za bušenje od 2,5 do 4,0 mm.
Zasebno su dostupna dva seta alata za obradu Prym ušica s diskovima od 11 i 14 mm (br. art. 673127) kao i za Prym šuplje zakovice od 7,5 i 9 mm (br. art. 673128).

Pojedinačne boje kompleta alata pokazuju put do novih potrošnih materijala pakiranih također bez plastike s istim kodom boja: 2 varijante Prym ušica s diskovima 11 i 14 mm (br. art. 541390 / 541391) ili 3 varijante Prym šupljih zakovica, ovisno o debljini materijala koji se obrađuje od 3 do 9 mm (art.br. 403170 / 403171 / 403172).
Za korisnike velikih količina koji visoko cijene udobnost ili koji žele izvršiti obradu u većim količinama, nastavak za stol (Art.nr. 390904), koji je također dostupan zasebno, savršen je dodatak VARIO Creative® alatu.

Detaljan opis VARIO Creative® alata, svih komponenti i pribora možete pročitati u detaljnoj brošuri
koju možete preuzeti ovdje:   
Vario Creative Tool

Video

 

Istaknuti proizvodi