Šifra: 673127

Set alata za UŠICE_OČICE promjera 11 i 14mm-za Prym VARIO Creativ Tool

– spada u dodatni pribor za Vario Creative Tool (390 903)
– jedinstveno označavanje za jednostavno dodjeljivanje alata
– za obradu Prym ušica s podloškama promjera ø 11 i 14 mm
– Prym ušice s podloškama dostupne odvojeno(šifre artikala): 541 390 (11 mm), 541 391 (14 mm)

Kreativni alat Vario savršeno je prikladan za pričvršćivanje ušica s podloškama na kožu, traperice ili druge deblje tkanine.

Da biste to učinili, Prym nudi poseban set alata: sadrži 4 alata za probijanje, 4 alata za zakivanje i detaljne upute korak po korak.

Kako bi svaki projekt bio siguran uspjeh, alati su označeni bojama i ugravirani.

Prym ušice promjera 11 i 14 mm mogu se vrlo jednostavno obraditi.

Jednostavno stavite visokokvalitetne metalne i plastične alate u Vario Creative Tool i spremni ste prvo probušiti rupu u tkanini, a zatim je ukrasiti ušicama koje su dostupne zasebno.

Tools set for Prym eyelets with washers in Ø 11 mm and 14 mm : Item number: 673127

The Vario Creative Tool is perfectly suitable for attaching eyelets with washers to leather, jeans or other thicker fabrics.
To do so Prym offers a particular tool set: It contains 4 punching tools, 4 riveting tools and detailed step-by-step instructions.
To ensure that each project is a sure success the tools are colour-coded and engraved.
Prym eyelets with a diameter of 11 and 14 mm can be processed very easily.
Simply put the high-quality metal and plastic tools in the Vario Creative Tool and you are ready to first punch a hole in the fabric and then decorate it with the eyelets available separately.

  • Accessory for Vario Creative Tool (390 903)
  • Unique marking for easy tool allocation
  • To process Prym eyelets with washers ø 11 and 14 mm
  • Prym eyelets with washers available separately: 541 390 (11 mm), 541 391 (14 mm)

You can read a detailed description of the VARIO Creative® tool, all components, and the accessories in a detailed brochure, which you can download here:   Vario Creative Tool

VARIO Creative® Tool (Art.nr. 390903) prava je inovacija. Bilo da se radi o bušenju rupa, pričvršćivanju pritisnih klinova i ušica ili obradi zakovica: nikada nije bilo tako jednostavno izvršiti toliko različitih aktivnosti sa samo jednim alatom, bez napora i s maksimalnom preciznošću. Susret funkcije i dizajna. Alat je ergonomski oblikovan i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ovu estetiku osjećate upravo sada kada alat izvadite iz suvremenog pakiranja bez plastike.kliješta za nešivene proizvode iz popularne kolekcije Prym Love je vizualno atraktivan višenamjenski alat s kojim možete jednostavno pričvrstiti drukere, ušice, gumbe za traperice i zakovice.

NAPOMENA : za sve vrste i promjere drukera, zakovica(nitni) i rinčica(očica) potrebno je posebno dokupiti zaseban alat !!!)

VARIO Creative® Tool je kompatibilan sa svim postojećim Prym setovima alata iz asortimana. Mali napor koji je potreban i jednostavno prebacivanje između različitih funkcija omogućuju precizan rad bez zamora uz sigurnost uspjeha. Ljestvica s uzdužnim i poprečnim mjerenjima vrlo je praktična za održavanje fiksnih udaljenosti na tkanini / materijalu koji se obrađuje. Uključeni su i alati za bušenje od 2,5 do 4,0 mm.
Zasebno su dostupna dva seta alata za obradu Prym ušica s diskovima od 11 i 14 mm (br. art. 673127) kao i za Prym šuplje zakovice od 7,5 i 9 mm (br. art. 673128).

Pojedinačne boje kompleta alata pokazuju put do novih potrošnih materijala pakiranih također bez plastike s istim kodom boja: 2 varijante Prym ušica s diskovima 11 i 14 mm (br. art. 541390 / 541391) ili 3 varijante Prym šupljih zakovica, ovisno o debljini materijala koji se obrađuje od 3 do 9 mm (art.br. 403170 / 403171 / 403172).
Za korisnike velikih količina koji visoko cijene udobnost ili koji žele izvršiti obradu u većim količinama, nastavak za stol (Art.nr. 390904), koji je također dostupan zasebno, savršen je dodatak VARIO Creative® alatu.

Detaljan opis VARIO Creative® alata, svih komponenti i pribora možete pročitati u detaljnoj brošuri
koju možete preuzeti ovdje:   
Vario Creative Tool

Video

 

Istaknuti proizvodi