Šifra: 390904

Stolna stezaljka za Prym Vario Creative Tool

– pribor za Vario Creative Tool (390 903)
– osigurava stabilno držanje na ploči stola

Trebate li dodatnu stabilnost prilikom bušenja i zakivanja s Vario Creative Toolom?

Nema problema – zasebno dostupna stolna stezaljka osigurava stabilno držanje alata na ploči stola.

Na stražnjoj strani alata nalazi se otvor na koji možete pričvrstiti stolnu stezaljku.

Sada samo okrenite vijak za podešavanje i Vario Creative Tool je čvrsto fiksiran na stol. Ništa više ne promiče i fokus je na kreativnom radu.

VARIO Creative® Tool (Art.nr. 390903) prava je inovacija. Bilo da se radi o bušenju rupa, pričvršćivanju pritisnih klinova i ušica ili obradi zakovica: nikada nije bilo tako jednostavno izvršiti toliko različitih aktivnosti sa samo jednim alatom, bez napora i s maksimalnom preciznošću. Susret funkcije i dizajna. Alat je ergonomski oblikovan i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ovu estetiku osjećate upravo sada kada alat izvadite iz suvremenog pakiranja bez plastike.kliješta za nešivene proizvode iz popularne kolekcije Prym Love je vizualno atraktivan višenamjenski alat s kojim možete jednostavno pričvrstiti drukere, ušice, gumbe za traperice i zakovice.

NAPOMENA : za sve vrste i promjere drukera, zakovica(nitni) i rinčica(očica) potrebno je posebno dokupiti zaseban alat !!!)

VARIO Creative® Tool je kompatibilan sa svim postojećim Prym setovima alata iz asortimana. Mali napor koji je potreban i jednostavno prebacivanje između različitih funkcija omogućuju precizan rad bez zamora uz sigurnost uspjeha. Ljestvica s uzdužnim i poprečnim mjerenjima vrlo je praktična za održavanje fiksnih udaljenosti na tkanini / materijalu koji se obrađuje. Uključeni su i alati za bušenje od 2,5 do 4,0 mm.
Zasebno su dostupna dva seta alata za obradu Prym ušica s diskovima od 11 i 14 mm (br. art. 673127) kao i za Prym šuplje zakovice od 7,5 i 9 mm (br. art. 673128).

Pojedinačne boje kompleta alata pokazuju put do novih potrošnih materijala pakiranih također bez plastike s istim kodom boja: 2 varijante Prym ušica s diskovima 11 i 14 mm (br. art. 541390 / 541391) ili 3 varijante Prym šupljih zakovica, ovisno o debljini materijala koji se obrađuje od 3 do 9 mm (art.br. 403170 / 403171 / 403172).
Za korisnike velikih količina koji visoko cijene udobnost ili koji žele izvršiti obradu u većim količinama, nastavak za stol (Art.nr. 390904), koji je također dostupan zasebno, savršen je dodatak VARIO Creative® alatu.

Detaljan opis VARIO Creative® alata, svih komponenti i pribora možete pročitati u detaljnoj brošuri
koju možete preuzeti ovdje:   
Vario Creative Tool

Table clamp for Prym Vario Creative Tool

Item number: 390904 

Do you need added stability when punching and riveting with the Vario Creative Tool? No problem – the separately available table clamp ensures a stable hold of the tool on the tabletop. At the back of the tool there is an opening where you can attach the table clamp. Now just turn back the adjusting screw and the Vario Creative Tool is firmly fixed to the table. Nothing slips anymore and the focus is on the creative work.

  • Accessory for Vario Creative Tool (390 903)
  • Ensures a stable hold on the tabletop

You can read a detailed description of the VARIO Creative® tool, all components, and the accessories in a detailed brochure, which you can download here:   Vario Creative Tool

Video

Detaljan opis VARIO Creative® alata, svih komponenti i pribora možete pročitati u detaljnoj brošuri
koju možete preuzeti ovdje:   
Vario Creative Tool

 

Istaknuti proizvodi