šifra: 5020210399

Snap Hoop Monster S-MAGNETIC HOOP 10x10cm za modele: bernette b70 DECO + bernette b79

Jednostavan za korištenje s magnetskim okvirom

Snap Hoop Monster bernette S uključuje ravni, magnetski gornji okvir i metalni donji okvir. Na donjem okviru nalazi se nastavak za stroj koji će stroj za vezenje prepoznati. Jednostavno postavite stabilizator i tkaninu preko donjeg okvira i pričvrstite gornji okvir na mjesto!

Veličina okvira: 100 x 100 mm

Ažuriranje Firmware – za korištenje ovog proizvoda provjerite je li na stroju za štikanje instaliran najnoviji firmware !

Za veće motive na raspolaganju su DIME MAGNETIC HOOP srednji M i veliki L obruč za vez.

BERNETTE magnetni okvir za vez je veličine 100 mm x 100 mm. Sastoji se od gornjeg okvira, koji je magnetski, i metalnog osnovnog okvira sa strojnim pričvršćivanjem i prepoznavanjem okvira za vez. Posebno pogodan za teške tkanine kao što su frotir ili flis. Uključeni sigurnosni separator uvijek bi trebao biti između dva dijela okvira, jer je dva dijela okvira vrlo teško odvojiti.

Sadržaj paketa:

– ravni metalni osnovni okvir
– gornji magnetski okvir
– sigurnosni razdjelni sloj
– četiri samoljepljiva ravnala za centriranje

Napomena: Ovaj proizvod sadrži magnete.

Ne koristite magnetski okvir ako imate srčani stimulator.
Držite magnete podalje od precizne elektronike, tvrdih diskova računala, kreditnih kartica s magnetskim trakama itd.
Pazite da ne priklještite prste između gornjeg i donjeg okvira.

Snap Hoop Monster uključuje tri dijela: metalni osnovni okvir s priključkom za stroj, magnetni gornji okvir i magnetski štit.
Ako ste kupili gornji dio samo ćete pronaći magnetski gornji okvir i magnetski štit u kutiji. Uvijek držite magnetni štit između metalnog i magnetskog okvira. Hoće biti vrlo teško odvojiti dva sloja bez štit ili tkanina.
Snap Hoop Monster izvrstan je za glomazne tkanine kao što su frotir, flis za trenirke i sendviči za Quilting, te se ne preporučuje se za osjetljive tkanine.
Metalni osnovni okvir
Metalni osnovni okvir je specifičan za stroj. Pričvrstite ga na ruku stroja za vezenje baš kao za standardni obruč. Nakon što je okvir metalne baze instaliran, stroj za vezenje će prepoznati obruč.
Magnetski gornji okvir
Magnetski gornji okvir ima utor na dva ugla kako biste ga lako uklonili nakon što ga postavite na metalni osnovni okvir.
Spremni za Hooping
Obruč tkanine i stabilizatora centrirajte dizajn područje iznad metalnog okvira. Poravnajte lijevi rub magnetski gornji okvir s dodatkom na lijevoj strani (držeći okvir u okomitom položaju).
Poravnajte gornji lijevi kut magnetskog okvira s gornjim lijevim kut metalnog okvira.Zagladite tkaninu i pustite da magnetski okvir padne dolje preko metalnog okvira, hvatajući tkaninu.
Držite prste podalje od obruča!
Za razliku od ostalih obruča, tkaninu možete vući ili odjevni predmet kako biste bili sigurni da je ravan i savršeno zategnut bez izobličenja vlakana.
Provjerite je li vrh i donji okviri su poravnati. Osjetite rubove svojim ruku i pomičite gornji okvir dok se ne poravna s njim dno. Pričvrstite obruč na stroj.
Nakon toga možda ćete poželjeti ponovno povući ili izgladiti tkaninu postavljanje obruča na stroj. Vesti dizajn.
Kontinuirani vez
Snap Hoop Monster olakšava šivanje kontinuiranog veza. Nakon što završite šivanje prvi set dizajna za vaš projekt, uklonite obručiz stroja. Izvucite magnetski okvir tkanina.
Ponovno postavite tkaninu i slijedite korake iznad za ponovno spajanje tkanine.

Video

Istaknuti proizvodi